Je bekijkt nu Voortbestaan NIEUW OSS en omgeving

Voortbestaan NIEUW OSS en omgeving

Naar aanleiding van de aankondiging van Bert Engelbart (kartrekker van het 1e uur) om te stoppen met NIEUW OSS en omgeving, info die de meesten van jullie hebben ontvangen via de mail of gelezen op telegram, is er binnen de werkgroep organisatie een moment van bezinning ontstaan.

Hierin kwam naar voren dat we op dit moment mankracht en slagkracht te kort komen. Niet alleen binnen de werkgroep organisatie maar ook in de gehele groep van NIEUW OSS en omgeving merken we dat de uitvoering van ideeën/ projecten op de schouders van een paar personen liggen. Om verder te kunnen bouwen aan NIEUW OSS en Omgeving zijn echter de schouders van ons allemaal nodig.

Als werkgroep hebben we dan ook besloten om per 31 december unaniem onze taken neer te leggen om op deze manier een mogelijkheid te creëren voor een frisse, heldere, nieuwe (door) start van dit prachtige initiatief. Of dit gaat lukken ligt echter bij ons allemaal….

Voel jij je geroepen om samen met andere enthousiastelingen je schouders hieronder te zetten, laat het ons dan weten via organisatie@nieuwossenomgeving.nl

Uiteraard zullen wij de lopende zaken op een correcte wijze blijven ondersteunen en afronden.

Werkgroep organisatie NIEUW OSS en omgeving

 


STREEKMARKT

Na een succesvolle 1e streekmarkt op 19 november j.l. zal er op zaterdag 10 december opnieuw een streekmarkt plaats vinden, van 11.00 uur tot 15.00 uur, bij boerderij Boszicht in Heeswijk Dinther.

Dit is een initiatief vanuit Nieuw Oss e.o. in samenwerking met verschillende lokale boeren en leveranciers.
Wij hopen natuurlijk dat dit wederom een groot succes gaat worden!

Bij een hoge opkomst, zullen steeds meer lokale leveranciers/ boeren er een volgende keer bij willen zijn waarbij er voor zowel leverancier als consument mogelijkheden liggen om een goede prijs af te spreken.
Hoe meer eerlijk, gezond en lokaal voedsel en producten op een plek, hoe makkelijker het wordt om verantwoord, betaalbaar en gezond boodschappen te doen.

Ook de voedselpakketten, die deze dag voor de bezoekers beschikbaar zijn, zullen dan uitgebreider en gevarieerder worden. Daar worden wij natuurlijk allemaal heel blij van!

Het zou dan ook fantastisch zijn als iedereen die interesse heeft er op deze dag bij is en iemand uit zijn omgeving uitnodigt om ook een kijkje te komen nemen!

Datum: 10 december
Tijd: 11.00-15.00 uur
Locatie: Streekwinkel Boszicht, Kaathovensedijk 5 Heeswijk-Dinther

Deelnemers aan deze streekmarkt:

  • Patisserie DE
  • ME teatime
  • Heikantsehoeve (wijn)
  • A2A2 (zuivelproducten)
  • Vinkelse Molen
  • GraanGeluk
  • van Erp - eieren
  • Streekwinkel Boszicht, Streekwinkel Boszicht vertegenwoordigt meerdere leveranciers van (h)eerlijke producten

Om deze evenementen blijvend te kunnen laten slagen zijn vele handjes nodig. Het zou dan ook super fijn zijn als jij ons hierbij wil helpen!
Stuur een berichtje naar organisatie@nieuwossenomgeving.nl