Na een succesvolle 1e streekmarkt op 19 november j.l. zal er op zaterdag 10 december opnieuw een streekmarkt plaats vinden van 11.00 uur tot 15.00 uur, bij boerderij Boszicht in Heeswijk Dinther.

Dit is een initiatief vanuit Nieuw Oss e.o. in samenwerking met verschillende lokale boeren en leveranciers.
Wij hopen natuurlijk dat dit opnieuw een groot succes gaat worden!

Bij een hoge opkomst, zullen steeds meer lokale leveranciers/ boeren er een volgende keer bij willen zijn waarbij er voor zowel leverancier als consument mogelijkheden liggen om een goede prijs af te spreken.
Hoe meer eerlijk, gezond en lokaal voedsel en producten op een plek, hoe makkelijker het wordt om verantwoord, betaalbaar en gezond boodschappen te doen.

Ook de voedselpakketten, die deze dag voor de bezoekers beschikbaar zijn, zullen dan uitgebreider en gevarieerder worden. Daar worden wij natuurlijk allemaal heel blij van! 😃🥦🌽🧅🧀

Het zou dan ook fantastisch zijn als iedereen die interesse heeft er bij is en iemand uit zijn omgeving uitnodigt om een kijkje te komen nemen!

Datum: 10 december
Tijd: 11.00-15.00 uur
Locatie: Streekwinkel Boszicht, Kaathovensedijk 5 Heeswijk-Dinther

Om deze evenementen blijvend te kunnen laten slagen zijn vele handjes nodig. Het zou dan ook super fijn zijn als jij ons hierbij zou willen helpen!