Je bekijkt nu STREEKMARKT 19 NOVEMBER

STREEKMARKT 19 NOVEMBER

Aanstaande zaterdag zal de eerste streekmarkt plaats vinden van 10.00 uur tot 17.00 uur, bij boerderij Boszicht in Heeswijk Dinther. Dit is een initiatief vanuit Nieuw Oss en omgeving in samenwerking met verschillende lokale boeren en leveranciers.

Vanaf Zaterdag 19 November kan iedereen de eerste samengestelde pakketten bekijken, meenemen en/of bestellen voor een later moment.Je kiest zelf de pakketten uit die passen bij jouw behoefte. Pakketten met eten uit je eigen regio waarbij de vergoeding direct terecht komt bij de lokale ondernemer. Met elkaar kunnen we er voor zorgen dat deze opzet een groot succes gaat worden!

Hoe meer deelnemers er gaan zijn voor dit initiatief, hoe meer lokale leveranciers/ boeren een volgende keer aan zullen willen sluiten. Vervolgens brengt dit mogelijkheden om een mooie prijs af te spreken voor zowel leverancier als consument. Hoe meer eerlijk, gezond en lokaal voedsel en producten op een plek aangeboden zal worden, hoe gemakkelijker het wordt om verantwoord, betaalbaar en gezond boodschappen te doen.

Ook de voedselpakketten kunnen dan uitgebreider en gevarieerder worden en daarnaast hopen we de mogelijkheid te kunnen gaan bieden om thuis te laten bezorgen. Aan online bestellen wordt eveneens hard gewerkt en hopelijk zal ook dat niet lang op zich laten wachten. Daar worden wij natuurlijk allemaal heel blij van! 😃🥦🌽🧅🧀

Het zou dan ook fantastisch zijn als iedereen die interesse heeft a.s. zaterdag een kijkje komt nemen en iemand uit zijn omgeving uit nodigt om ook te komen! Voor de inwendige mens wordt gezorgd en ook de kinderen zullen zich op deze dag prima kunnen vermaken. Een rondleiding door trotse boer Hennie, bij zijn hele speciale varkens, zal niemand snel vergeten. Laat de kinderen vooraf al wat eikels verzamelen zodat ze samen met boer Hennie deze lieve 300 kilo wegende dieren kunnen voeren!

Mogelijkheden pakketten:

⁃ groentepakket

⁃ fruitpakket

⁃ vleespakket (2 soorten pakketten)

⁃ zuivelpakket

⁃ brood (2 soorten)

⁃ eieren

⁃ Worstenbroodjes

Naast het aanbod van de pakketten zijn er nog vele andere lokale voedselproducten verkrijgbaar. Onder alle aanwezigen wordt een boodschappenmand vol moois en lekkers verloot🐷!

KOM JE OOK?


DANK JE WEL!

Een mooie opkomst tijdens de 1e avond die werd georganiseerd door de domeingroep Cultuur & ontspanning. Er was ruimte om elkaar te leren kennen, van gedachten te wisselen, nieuwe/aspirant leden wat meer te vertellen over Nieuw OSS en omgeving en bovenal te genieten van het simpel weg samen zijn in een fijne en gezellige sfeer.

De pubquiz was een groot succes met makkelijke en moeilijke vragen waarin Corona toch wel een hoofdrol wist te pakken 😉 De groep die er met de overwinning vandoor ging krijgt op 19 november, tijdens de 1e streekmarkt van Nieuw OSS en omgeving, het 1e groentepakket uitgereikt, Een super leuke prijs waar enthousiast op werd gereageerd... met de nodige hilariteit toen quizmaster Bert vertelde dat het 1 pakket was wat ze samen mochten delen.

  • Dank je wel Bert voor jouw bevlogenheid en de humor waarmee je via deze pubquiz de lach op ieders gezicht wist te toveren.🙏
  • Dank je wel Judith voor jouw bijdrage om ons allen van een drankje te voorzien.🙏
  • Dank je wel Joost voor de leuke ontvangst🙏
  • Dank je wel voetbalclub Ruwaard voor het gebruik mogen maken van deze locatie🙏

En uiteraard een Dank je wel voor iedereen die deze avond aanwezig was, het was een geslaagde avond!👌


INFO-AVOND NIEUW OSS en omgeving, 19 november

Een avond waar je wat meer inzicht ontvangt over waar Nieuw OSS en omgeving voor staat en waar de leden samen aan werken. Je bent van Harte welkom om aan te sluiten!

Bij gewenste deelname ontvangen we graag een berichtje: organisatie@nieuwossenomgeving.nl. Deze avond vindt plaats in Oss.  Adresgegevens ontvang je na aanmelding voor deze avond.

Leuk als we ook jou binnenkort mogen ontmoeten!