Je bekijkt nu Hoe verder?

Hoe verder?

Na de fijne en inspirerende avond op 21 april is het nu vooral de vraag, hoe verder?

Van Roel hebben we mogen vernemen dat er op de achtergrond, vanuit Society 4.0, heel veel gaande is, kennis voorhanden is en zaken opgezet gaan worden.

Als organisatie denken wij dan ook dat het belangrijk is om de komende maanden te investeren in het opzetten van een stevige basisstructuur zodat taken verdeeld kunnen worden, een ieder zijn talent kan laten spreken, en we een gevoel binnen de groep kunnen creëren dat we het met elkaar doen. We zijn allemaal wel ergens goed in en het zou super fijn zijn om al deze talenten tot bloei te kunnen laten komen binnen Nieuw Oss en omgeving.

De komende tijd zullen we regelmatig oproepjes gaan doen voor ‘taken’ die opgepakt dienen te worden zodat het geheel niet alleen wat breder gedragen kan gaan worden maar ook om een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel te laten ontstaan.

Laat jouw gedachten eens gaan en vraag jezelf af op welk punt jij zou kunnen en willen bijdragen.

Op korte termijn zijn wij in ieder geval op zoek naar mensen die aan willen sluiten bij de werkgroep organisatie van Nieuw Oss en omgeving. Een groep waar niet alleen de grote lijnen uitgezet worden maar waar ook heel veel achtergrondtaken gebeuren zoals contacten leggen, aanspreekpunt zijn voor de domeinen, websiteonderhoud, administratie etc.

Heb je interesse hiervoor of is er iets anders waar je graag in bij zou willen dragen, laat het ons dan weten. We hebben jullie nodig!

Wil je meer info of je op een of ander gebied inzetten, neem dan contact op met Bert of via info@nieuwossenomgeving.nl.

Organisatie Nieuw Oss en omgeving