TIME WILL TELL…

In de vorige nieuwsbrief vertelden we jullie al dat wij, als huidige werkgroep organisatie, per 31 december onze taken voor Nieuw OSS en omgeving neer gaan leggen. Wat vorig jaar met heel veel enthousiasme en inspiratie is begonnen komt op dit moment even tot stilstand. Vanuit onze mind was er uiteraard hoop dat er, na onze oproep, mensen op zouden staan om het stokje van ons over te nemen. Toch wisten we eigenlijk ook allemaal al wel dat dit niet ging gebeuren.

(meer…)

0 Reacties

Voortbestaan NIEUW OSS en omgeving

Naar aanleiding van de aankondiging van Bert Engelbart (kartrekker van het 1e uur) om te stoppen met NIEUW OSS en omgeving, info die de meesten van jullie hebben ontvangen via de mail of gelezen op telegram, is er binnen de werkgroep organisatie een moment van bezinning ontstaan.

Lees meer

0 Reacties

Staat 4 november al in jouw agenda?

NIEUWS VANUIT DE WERKGROEP ORGANISATIE
In april j.l. mochten we jullie in grote getalen ontvangen bij de oprichtingsvergadering van Nieuw OSS en omgeving. Het werd een super mooie avond waar het enthousiasme en vooral de drive om aan de slag te gaan voelbaar was. Inmiddels zijn we een half jaar verder, is er best al het nodige gebeurd maar…. het smaakt naar meer 😊

(meer…)

0 Reacties

Hoe kunnen we het anders doen 💌

De vakanties zitten er weer op en langzaam begint er voor de meesten weer een beetje regelmaat te ontstaan. Zo hebben ook wij, als werkgroep organisatie, deze week de draad weer opgepakt en was er een fijne inspirerende bijeenkomst waarin een ieder heeft uitgesproken hoe hij/zij er op dit moment in staat. Hierover willen we graag open en transparant naar jullie zijn.

Lees meer

0 Reacties

Wat gebeurt er al veel…

NIEUWS VANUIT DE ORGANISATIE

Domeingroepen Nu de werkgroep organisatie wat groter is geworden is er een nieuwe verdeling gemaakt wat betreft de verschillende Domeingroepen. Ieder lid is het aanspreekpunt van 1 of 2 domeinen. Mocht je bij een specifieke domeingroep aan willen sluiten of heb je ergens een vraag over dan kun je hiervoor bij de volgende personen terecht:

  • Bert Engelbart: Domein Cultuur & ontspanning en Domein Lokale Economie
  • Toon van Lieshout: Domein Digitale infrastructuur en Domein Regionale Nutsvoorziening
  • Sigrit Baartman: Domein Gezondheid
  • Kasia Huisman: Domein Educatie
  • Alexander den Otter: Domein Voeding
  • Maja van Houting: Domein Samen wonen

Lees meer

0 Reacties

Flyer Nieuw OSS en omgeving

En weer een stapje verder...onze flyer is klaar Het is een mooie A-5 flyer geworden (op de afbeelding zie je voor- en achterkant naast elkaar). Om Nieuw OSS en omgeving meer bekendheid te geven hebben we jullie hulp nodig. Help jij mee om onze flyer te verspreiden? Leg ze in je bedrijf, praktijk of vraag bij een plaatselijke winkelier, buurthuis, bibliotheek etc of er een mooi plaatsje beschikbaar is. Wil je flyers verspreiden, neem dan even contact met ons op; info@nieuwossenomgeving.nl. Onze dank is groot

0 Reacties

1e nieuwsbrief NIEUW OSS en omgeving

In deze 1e nieuwsbrief vertellen we jullie graag meer over wat er op dit moment achter de schermen allemaal gebeurt. Na de succesvolle avond op 21 april waar we velen van jullie mochten begroeten was het voor de, toen nog kleine, werkgroep organisatie de vraag van; Hoe nu verder....

Als je de berichtgeving in de landelijke groepen van Society 4.0 een beetje hebt gevolgd en ook het verhaal van Roel Wolfert, op 21 april, hebt gehoord dan weet je dat er heel veel gebeurt en gaande is. Overal in het land worden initiatieven opgezet en er is dan ook sprake van een prachtig sneeuwbal effect. Binnen de organisatie van Society 4.0 wordt er ontzettend hard gewerkt om stappen-plannen, info avonden, werkgroepen etc, op te zetten om ons allemaal te kunnen en blijven ondersteunen.

Lees meer

0 Reacties